Böcker

 

Företagsekonomi

Till HT 2018 släpptes mitt läromedel i Företagsekonomi 1 på förlaget Digilär och lagom till HT 2019 kommer uppföljaren till kursen Företagsekonomi 2. På sidan finns även möjlighet att testa läromedlet innan du bestämmer dig.

Ipads i skola och förskola

När antalet medlemmar i Facebook-gruppen ”iPads i skola och förskola” översteg 10.000 föddes idén om att skriva en bok. Den 13/4 2015 släpptes antologin ”iPads i skola och förskola” där jag är en av 18 lärare som skrivit ett kapitel. Boken är en gratis iBook och går även att läsa som PDF för dig som inte har iPad/Mac.

Entreprenöriellt lärande

Boken Entreprenöriellt lärande – konkreta exempel i alla ämnen finns nu att beställa. Till boken finns det gott om extramaterial här på sidan som inte fick plats i boken. I boken finns förutom ytterligare exempel även teoretiska avsnitt som förklarar vad entreprenöriellt lärande är, hur man själv blir mer entreprenöriell och hur man leder elever i entreprenöriellt lärande. Läs gärna ett smakprov ur boken.

Boken har numera utgått ur sortimentet men jag har ett par stycken kvar om du är sugen på att köpa ett eget exemplar.

Mekatronik

Jag publicerade 2012 en lärobok till gymnasiekursen Mekatronik i form av en gratis iBook. Även om du inte läser kursen kan du nog ha behållning av boken. Läs boken. Om du inte har tillgång till en enhet med iOS så kan du även läsa boken som pdf, men utan den extra funktionaliteten då.