Nu auktionerar jag ut mig själv!

mh16

Årets tema i Musikhjälpen är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan” och skola är viktigt på så många plan. Därför väljer jag att engagera mig och stöder Musikhjälpen. Allt börjar med en bra lärare och just därför kan du nu buda hem din alldeles egen lärare! Vill du lära dig bokföring, juridik i vardagen, programmera, geocaching, digitalfotografering, hur man arbetar mer entreprenöriellt i skolan, göra en tidning i Indesign eller kanske något helt annat? Eller kanske vill du att dina anställda ska bli bättre på kalkylprogram? Du/ni får mig en hel dag (värde 15 000 kr)!

Jag är en legitimerad gymnasielärare i Juridik, Företagsekonomi, Ledarskap, Dator och kommunikationsteknik och Nätverksteknik och har de senaste tio åren undervisat i en stor bredd av kurser. Jag har skrivit läromedlet ”Entreprenöriellt lärande – konkreta exempel i alla ämnen”, fått pris för ”Årets UF-insats” och goda omdömen av elever på både gymnasiet och i studiecirklar.

Ta chansen nu att få lära dig något nytt! Har du ett speciellt önskemål är du välkommen att kontakta mig innan du lägger bud.

Auktionen finns på Tradera. (om du tycker att det blir för dyrt att få mig som lärare så kan du buda på min bok om Entreprenöriellt lärande)

Du kan såklart även ställa upp och bidra till Musikhjälpen via min digitala insamlingsbössa Din egen lärare. Alla pengar från auktionen och insamlingen går oavkortat till Musikhjälpen 2016.

Lokalpressen uppmärksammade först det här: Sydöstran, Blekinge Läns Tidning, 24Blekinge och SVT nyheter. Nu har även nationell media hakat på: Kvällsposten.

Publicerad i Blogg