Böcker

Privatjuridik

Till HT 2020 började delar av mitt läromedel i Privatjuridik släppas via Digilär/Natur och Kultur, Till HT 2021 är det helt klart. Du kan testa läromedlet gratis redan nu.

Företagsekonomi

Till HT 2018 släpptes mitt läromedel i Företagsekonomi 1 på förlaget Digilär (numera en del av Natur och Kultur) och lagom till HT 2019 kom uppföljaren till kursen Företagsekonomi 2. På sidan finns även möjlighet att testa läromedlet innan du bestämmer dig. Du betalar bara en licens för båda läromedlen!

Ipads i skola och förskola

När antalet medlemmar i Facebook-gruppen ”iPads i skola och förskola” översteg 10.000 föddes idén om att skriva en bok. Den 13/4 2015 släpptes antologin ”iPads i skola och förskola” där jag är en av 18 lärare som skrivit ett kapitel. Boken är en gratis iBook och går även att läsa som PDF för dig som inte har iPad/Mac.

Entreprenöriellt lärande

Boken Entreprenöriellt lärande – konkreta exempel i alla ämnen har utgått, men du kan beställa exemplar via mig. Till boken finns det gott om extramaterial här på sidan som inte fick plats i boken. I boken finns förutom ytterligare exempel även teoretiska avsnitt som förklarar vad entreprenöriellt lärande är, hur man själv blir mer entreprenöriell och hur man leder elever i entreprenöriellt lärande. Läs gärna ett smakprov ur boken.

Mekatronik

Jag publicerade 2012 en lärobok till gymnasiekursen Mekatronik i form av en gratis iBook. Även om du inte läser kursen kan du nog ha behållning av boken. Läs boken. Om du inte har tillgång till en enhet med iOS så kan du även läsa boken som pdf, men utan den extra funktionaliteten då.