Träna inför högskoleprovet

När jag inte kom in på en utbildning på grund av att mina gymnasiebetyg var för dåliga tänkte jag att det var dags att ge sig på högskoleprovet. Jag provade att skriva ett gammalt prov och insåg då att jag behöver träna om jag ska ha en chans till ett bra resultat. Framförallt var det matematiken som behövde putsas upp efter 25 år. Mina förberedelser och tankar efter att ha skrivit provet samlade jag till ett häfte om högskoleprovet. Du får det gratis av mig 🙂 Tipset är att börja träna redan nu om du ska skriva i höst. Det räcker inte med att bara öppna ett gammalt prov kvällen innan om du hoppas på ett hyfsat resultat.

De gamla proven att träna på hittar du via studera.nu och där finns även information om när provet går nästa gång och hur du anmäler dig, med mera.

Lycka till!

Publicerad i Blogg